Geboortelijsten

Blog

Donderdag 09 mei 2019

*... BANWOOD ...* Say hello to two new colours - coral and sky

*... BANWOOD ...* Say hello to two new colours - coral and sky

Banwood is een Berlijns lifestyle-merk met een passie voor het maken van hoogwaardige fietsproducten voor kinderen. De kernwaarden liggen in veiligheid, hoge kwaliteit en tijdloos design. Banwood creëert eigentijdse ontwerpen, beïnvloed door Scandinavisch design. De fietsen zijn ontworpen in rustieke en duurzame high-end materialen. De loopfiets First Go! is er nu in 9 stijlvolle kleuren, geschikt voor meisjes en jongens van 2,5 tot 5 j., met bijhorende fietshelmpje Classic helmet. Voor kinderen van 4 tot 7 j. is er de Classic, deze heeft trappers en afneembare zijwieltjes, ook met bijhorend fietshelmpje.

De nieuwe kleuren First go! Coral en First go! Sky zijn verkrijgbaar vanaf 12 juni '19,
de andere kleuren zijn op voorraad, levertermijn 7-10 werkdagen. 

Ontdek het bijzondere fietsmerk BANWOOD in onze fysieke winkel te Brugge, België of shop online in onze webshop www.lunabloom.be
We geven je graag professioneel advies.

'GET IN THE MOOD FOR SUMMER'


 

Mail deze post naar een vriend
Woensdag 06 maart 2019

*... NOBODINOZ ...* The new Haiku collection SS19

*... NOBODINOZ ...* The new Haiku collection SS19

Nobodinoz, made with love in Barcelona. Badcapes, slaapzakjes, bedomranders, decoratie voor de kinderkamer in mooie en zachte materialen zoals 100% organisch katoen en hout, in een verfijnd kleurenpalet gebracht. Bestel Nobodinoz online op de webshop of breng een bezoekje aan onze winkel in Brugge, België.

The new Haiku collection SS19 is nu verkrijgbaar in onze fysieke winkel en online.

 

Mail deze post naar een vriend
Maandag 04 februari 2019

*... OLLI ELLA ...* New Arrivals SS19 • Preview

*... OLLI ELLA ...* New Arrivals SS19 • Preview

Olli Ella is een in Londen gevestigd merk, in 2009 opgestart door de zussen Olivia en Chloe Brookman. Olli Ella-producten worden beïnvloed door spel en plezier, en de liefde van de zussen voor nuttige, tactiele ontwerpen. De Olli Ella ontwerpen worden liefdevol, ethisch en duurzaam gemaakt met natuurlijke materialen zoals rotan, zeegras en wol. Chloe en Olivia halen inspiratie uit hun kinderen en uit hun eigen jeugd. De ontwerpen van Olli Ella zijn tegelijkertijd modern en nostalgisch, en vangen de harten en bewondering van ouders en kinderen.

Voor deze lente/zomer introduceert Olli Ella 3 nieuwe kleuren voor hun te schattige rotan collectie. Rose, Mint en Straw worden de nieuwe zomerkleuren voor de Mini Chari, Luggy Basket en Piki Basket van Olli Ella. Het tijdloze Wit en Natural blijven in hun gamma.

Ontdek de nieuwe SS '19 collectie van Olli Ella online en in de fysieke winkel te Brugge, België.

Verkrijgbaar vanaf half februari '19

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 04 mei 2018

*... OLI & CAROL ...* Natural baby toys - O & C - 100% pure latex from trees

*... OLI & CAROL ...* Natural baby toys - O & C - 100% pure latex from trees

Opgericht in Barcelona door de zusjes Carolina en Olimpia, ontwerpt Oli & Carol baby speelgoed van natuurlijke rubber voor moderne ouders en hun kinderen. Gebruikt als bijtringen, badspeelgoed en decoratieve voorwerpen. Handgemaakt, niet-toxisch, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Ontdek en shop het merk Oli & Carol nu online bij Lunabloom of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 20 april 2018

*... MAILEG ...*

*... MAILEG ...*

Maileg is een Deens designmerk met een unieke en authentieke collectie. De muisjes in hun slaapdoosje of reiskoffertje zijn de favoriet van jong en oud. Elk muisje heeft z'n eigen slaapdoosje incl. matras, dekentje en kussen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe muisjes, telkens in prachtige thema's, kleuren en stofjes. Stimuleert het zorgen voor en het fantasiespel van kinderen en hun (groot) ouders.

Ontdek en shop het merk Maileg nu online bij Lunabloom of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Maandag 26 maart 2018

*... OLLI ELLA ...* Kids bags and baskets

*... OLLI ELLA ...* Kids bags and baskets

Olli Ella is een in Londen gevestigd merk, in 2009 opgestart door de zussen Olivia en Chloe Brookman. Olli Ella-producten worden beïnvloed door spel en plezier, en de liefde van de zussen voor nuttige, tactiele ontwerpen. De Olli Ella ontwerpen worden liefdevol, ethisch en duurzaam gemaakt met natuurlijke materialen zoals rotan, zeegras en wol. Chloe en Olivia halen inspiratie uit hun kinderen en uit hun eigen jeugd. De collectie kindertassen en manden van Olli Ella is volledig uniek en wereldwijd een favoriet!

Ontdek de Luggy Basket en de Minichari Bag van het merk Olli Ella nu online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...