Geboortelijsten

Blog

Vrijdag 24 oktober 2014

Wat te doen met je kinderen tijdens de herfstvakantie.

Jonge snaken@move : Tip om met je kinderen te doen tijdens de herfstvakentie

Jonge snaken#move wordt georganiseerd door kunstencentum dewerf in Brugge


25 oktober 2014 - 15uur

Zonzo compagnie - Mile(s)stones 
Leer je kinderen op een creatieve manier spelen en kennismaken met de boelende wereld van de Amerikaans Jazz componist en trompetist Miles Davis 

waar: op de groenplaats in Brugge - meer info

 

25 oktober 2014 - 17uur

Kabinet K - Rauw
Dansvoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar, kinderen mogen spelen, dromen, doen alsof. Soms met de hele groep, soms elk appart. Kinderen mogen kind zijn, ook op momenten dat het niet kan. Over groot worden in soms moeilijke omstandigheden met als thema: wat je niet breekt, dat maakt je sterk. Met muziek live gespeeld door Thomas Devos. 

waar: De Werf in Brugge - meer info

 

26 oktober 2014 - 15uur

Fabuleus & Busy rocks - 3 op 3
Om de perfecte move te vinden doen 3 jonge dansers drie expirimenten. Vliegen en rennen als dieren, als balletjes of dominosteentjes rollen ze tegen elkaar. Allerlei leuke effecten die kinderen boeien. 

waar: De Werf in Brugge - meer info

jonge snaken#move dewerf in brugge

 

Alle info over de jonge snaken#move

Mail deze post naar een vriend
Zaterdag 19 juli 2014

Cirque Plus - Circus en straattheater voor groot en klein

Cirque plus

Drie dagen lang kan je in Brugge opnieuw spectakel en genieten van circus en straattheater. Zowel binnenlandse als buitenlandse artiesten tonen hun kunsten. Net zoals vorige jaren verwachten we weer spannende, grappige en soms poëtische voorstellingen. Het hele gebeuren is gratis en amusement verzekerd voor groot en klein.

Waar: In de tuin en weide van het Grootseminiari in Brugge
Wanneer: van 19/07/14 t.e.m. 21/07/14

Download het propgrammaboekje van CIRCQUE PLUS 2014

cirque plus 2014 Brugge

Mail deze post naar een vriend
Donderdag 27 februari 2014

Londji kinder puzzels met lllustraties van Txell Darn


Maak kennis met de illustraties van Txell Darn.

Illustraties voor kinderen is haar specialiteit. Reeds heel wat kinderboeken en kinderverhalen werden door haar vormgegeven en voorzien van prachtige tekeningen. In haar creaties vormen zich werelden vol poëzie en magie. Met behulp van collages, warme kleuren maakt ze tekeningen vol fantasie. De illusttaties zitten vol details die kinderen en ook volwassenen steed opnieuw blijven boeien en verrassen.  

Voor het Spaanse merk Longi maakt Txell Darn tekeningen en illustraties voor kinder puzzels, spelletjes en legpuzzels. 

 

 

 

Mail deze post naar een vriend
Maandag 10 februari 2014

Met Lunabloom gratis naar de film "Pim & Pom, Het Grote Avontuur"

Vind onze facebook pagina leuk, doe mee met de wedstrijd en maak kans op 4 filmtickets en ga met het hele gezin gratis naar de avant-première van "Pim & Pom, het grote avontuur" tijdens het Jeugdfilmfestival in Cinema Lumière te Brugge op 5 maart, in de krokusvakantie. 

De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden? Gebaseerd op de karakters van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp.

De nieuwe film van Pim & Pom is voor peuters vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer:

gratis tickets

Deelnemen kan tot 22 februari - wedstrijdreglement
 
Mail deze post naar een vriend
Maandag 06 januari 2014

Recept voor een heerlijke driekoningentaart

Dit gebak wordt traditioneel geserveerd op 6 januari, op Driekoningen. Men steekt er een boon in die de vinder geluk brengt. De gelukkige is dan voor die dag de koning in huis. 

Download het recept. Hou de traditie in stand en bak vandaag nog de heerlijke taart.


Mail deze post naar een vriend
Woensdag 11 december 2013

Babymooning: Romantiek tijdens de zwangerschap.

babymooning toekomstige ouders


Heel wat koppels die een kindje verwachten hebben heel wat op hun programma staan, geboortelijst, geboortekaartjes, kinderkamer in orde brengen en de hoogoplopende verwachtingen van familie brengen heel wat onzekerheid en stress met zich mee. 

Daarom plannen steeds meer koppels nog vóór de geboorte van hun kindje een romantisch uitstapje met z’n twee. Om zo nog eens samen in alle rust van elkaar te kunnen genieten en zich voor te bereiden op dé grote verandering in hun leven. 

Het ideaal en welverdiend geschenk voor toekomstige ouders. 

Lunabloom biedt met de Babymoon arrangementen bonnen de mogelijkheid om toekomstige ouders te verwennen. Alle 14 arrangementen zijn met zorg samengesteld. Massages en verwennerijen voor de zwangere vrouw en heerlijke wellness momenten voor de partner, of samen genieten van luxe en rust.

Ruime keuze uit 14 exclusieve babymoon arrangementen zowel in Nederland als in België. Overnachten in een trendy chique hotel of in romantische luxe verblijven, in kastelen of manoirs. Heerlijk vertoeven in de natuur of gezellig kuieren in een stad. 

Hoe werkt een babymoon arrangementen bonbabymooning-bon

babymooning toekomstige ouders

babymooning arrangement

 

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...