Geboortelijsten

Geboortelijst leggen bij Lunabloom 1. Geboortelijstjes kunnen opgemaakt worden in de winkel of via de webwinkel. Hierbij geven we je graag persoonlijk advies.

 2. De grootte van je lijst bepaal je zelf (met een minimum van 400euro, exclusief meubelen). Bij het afsluiten heb je geen aankoopverplichtingen. (met uitzondering van kledij, afgeprijsde artikels en de voor jouw lijst specifiek bestelde producten). 
   
 3. Je geboortelijst wordt gepresenteerd in de winkel en online. Familie en vrienden kunnen langskomen in de winkel of online je geboortelijst raadplegen en een geschenkje kiezen en bestellen. Zelf kun je de veranderingen aan je lijst gemakkelijk volgen met een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord.
  Eventuele verzendingen zijn gratis.
   
 4. Bij het afsluiten van de lijst schenkt Lunabloom je een kadobon van 10% van het aangekochte bedrag van de lijst om de kleine prins(es) verder mee in de watjes te leggen. Op kindermeubelen en behangpapier die je op je lijst plaatst krijg je 5%, die ook op je kadobon komen. 
   
 5. Heel wat baby'tjes kregen al een geboortelijstje bij Lunabloom.
   

Ja, ik wens een geboortelijst te leggen bij Lunabloom.

 1. Kom langs in de winkel  (tot 1 maand voor geboorte, na afspraak)
  we maken samen je lijst op.
   
 2. Via de webwinkel (tot 1 maand voor de geboorte)
  Hoe je eenvoudig een lijst online samenstelt, vind je hier
  (bij vragen kan je ons altijd contacteren)

 • De gekozen artikels worden voor je gereserveerd of besteld. 
 • Gereserveerde artikels met aankoopverplichting, kunnen tot maximum 2 weken na opmaakdatum van de geboortelijst gewijzigd worden.
 • Je ontvangt binnen de twee weken een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord, waarmee je toegang krijgt tot je online lijst en babywebsite.
 • Baby is geboren, geef ons een seintje en de online geboortelijst wordt geactiveerd en in de winkel gepresenteerd. (bezorg je ons ook een geboortekaartje)
 • Je lijst loopt 2 maand, deze kan gratis verlengd worden. 
 • Cadeautjes kunnen afgehaald worden in de winkel. 
  (Indien dit niet mogelijk is, sturen we ze gratis naar je toe)
 • Bij afsluiten schenken we je de kadobon van 10% en/of 5%.