Geboortelijsten

Info over geboortekaartjes

1. Hoe een geboortekaartje bestellen

Een hip geboortekaartje van Paper and June bestellen bij Lunabloom is heel eenvoudig.

Bestel je online, dan plaats je je favoriete kaartje in je winkelwagen en betaal je online of met overschrijving €30. Bestel je in de fysieke winkel dan kies je je favoriete kaartje en betaal je €30. Deze €30 is een voorschotje op de totale som en geeft je recht op een digitale proef van een gepersonaliseerd geboortekaartje. Het gekozen kaartje wordt voor je gepersonaliseerd aan de hand van de gegevens ingevuld op dit invulformulier. Het resterende bedrag betaal je na ontvangst van de gedrukte geboortekaarten.
Enveloppen zijn altijd in de prijs inbegrepen.

 

Bestel samen met je kaartje meteen ook de bijhorende sticker, wikkel of labels voor doopsuiker


2 Prijzen geboortekaartjes

 
 

100 stuks
125 stuks
150 stuks
175 stuks
200 stuks

€ 245
€ 275
€ 310
€ 335
€ 368

€ 320
€ 355
€ 385
€ 420
€ 455 

prijzen inclusief €30 voorschot. 

Alle kaartjes van Paper and June worden altijd gedrukt op kwaliteitspaper van 300gram met FSC-label. Dus geen gewoon wit glad papier. 


4. Enveloppen

De bijhorende enveloppen van mat kwaliteitspapier /120gram zijn verkrijgbaar in de kleuren roomwit, mint, aqua, caramel.
Bij elk kaartje wordt er door ons een bijpassend kleur voorgesteld. Wens je toch een ander kleur uit ons gamma, kun je dit vermelden op het invulformulier.
De enveloppen zijn altijd in de prijs inbegrepen. Exclusief de verzendkosten. Enveloppen worden naar je toegestuurd of kunnen afgehaald worden in de winkel zodra je de digitale print hebt goedgekeurd. 


5. Aanpassingen aan een standaard geboortekaartje

Aanpassingen binnen de standaard  (zonder meerkost)
- Jullie eigen tekstje of gedichtje toevoegen.
- Meerdere namen van je kindje op het kaartje plaatsen.
- Meer of minder persoonlijke gegevens plaatsen of aanpassen. 
- Kaartje aanpassen naar een tweeling of meerling.
- Jongen of een meisje? Jullie weten het geslacht nog niet. Bestel dan één kaartje en laat ons dan weten welke het andere kaartje is en je ontvangt dan twee proefdrukken, één voor een jongen en één voor een meisje. (mogen dus twee verschillende kaartjes zijn)
Alle andere aanpassingen die buiten het standaard ontwerp vallen worden gerekend aan €40/uur. (excl.btw). 

Extra wensen laat je weten op het invulformulier bij 'Extra informatie'

Wat we niet kunnen doen is het lettertype en het formaat van het kaartje wijzigen.


5. Proefdruk

Nadat we het voorschot en het invulformulier ontvangen hebben, mailen we je binnen de 3 werkdagen een gepersonaliseerde digitale proef van het gekozen kaartje. Wens je na het goedkeuren van de digitale proef nog een gepersonaliseerde gedrukte proef te ontvangen dan vragen we hiervoor €7,50 incl. verzendkost.


5. Definitieve druk na de geboorte

Zodra jullie kindje geboren is, sturen jullie een mail naar info@lunabloom.be met de laatste gegevens. Deze gegevens moeten juist zijn want de kaartjes gaan meteen naar de drukker. 


6. Planning drukken en verzenden/afhalen van de kaartjes

LEVERING BINNEN 24U* NAAR NEDERLAND EN BELGIË

verzenden

  • Geef je de geboorte per mail door op werkdagen vóór 9u30 dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden.
  • Geef je de geboorte per mail door op werkdagen ná 9u30 dan doen we ons best, maar kunnen we geen leverering op de volgende dag garanderen. 
  • In België leveren we ook op zaterdag.
  • In Nederland geen levering op maandag.
  • Geen leveringen op zondag.  

afhalen in de winkel

  • Geef je de geboorte per mail door op werkdagen vóór 9u30 dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en kun je ze de volgende dag afhalen in de winkel. 
  • Geef je de geboorte per mail door op werkdagen ná 9u30 dan doen we ons best, maar kunnen we geen afhaling op de volgende dag garanderen. 
  • Wens je de kaartjes af te halen in de winkel dan betaal je geen verzendkosten. We geven je een bericht als het drukwerk voor je klaarligt.   

Hou er natuurlijk rekening mee dat de drukker niet drukt op feestdagen.


7. Verzendkosten geboortekaartjes en enveloppen

België:

Nederland 

kaartjes 
enveloppen
kaartjes  
enveloppen  

€8
€5 
€8
€8