Geboortelijsten

Blog

Woensdag 06 december 2017

*... MERAKI MINI ...*

*... MERAKI MINI ...*
 
Celebrate baby's arrival with safe and gentle baby essentials

Meraki Mini staat voor ziel, creativiteit en liefde. Meraki Mini biedt een unieke wereld van lifestyle- en huidverzorgingsproducten voor je baby en kind, die zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Het assortiment is gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd door Scandinavische esthetiek en met liefde voor de schatkist van de natuur. Meraki Mini biedt producten met zachte, actieve en voedende ingrediënten, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd op hun kwaliteiten, gedocumenteerd effect en natuurlijke geuren. Zonder parabenen of kleurstoffen. Meraki Mini gelooft in zuivere producten en streeft ernaar om natuurlijke parfums, basisoliën en vitamines te gebruiken die biologisch zijn.

Ontdek het merk Meraki Mini online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

 

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 01 december 2017

*... AILEFO ...*

*... AILEFO ...*

Ailefo ApS werd in 2015 opgericht door de Deense Christiane Larsen. Ailefo Organic Modeling Clay bevat hoogwaardige gecertificeerde organische ingrediënten. Het is een allergievriendelijke boetseerklei zonder parfum of parabenen. Alle gebruikte producten zijn uitsluitend van ingrediënten van voedingskwaliteit. De speciaal geselecteerde biologische plantoliën maken de boetseerklei extra zacht, waardoor het zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk is om ermee te spelen en vormen te maken. De gebruikte kleuren zijn allemaal natuurlijke kleurstoffen.

Ontdek het merk Ailefo online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Dinsdag 21 november 2017

*... MAIN SAUVAGE ...*

*... MAIN SAUVAGE ...*

Main Sauvage, een jong Frans merk van zacht speelgoed en knuffels, opgericht in 2015 door 2 jonge Franse architecten Cécile Pinoteau en Julien Gippet. De poëtische en verrassende collectie is geïnspireerd door onverwachte dingen uit het dagelijkse leven en wordt gemaakt uit de allerzachtste baby alpacawol. De creaties zijn het resultaat van een milieuvriendelijke en kleinschalige productie in een Boliviaanse Fair Trade Cooperative, die de traditionele vaardigheden helpt te behouden.

Ontdek het merk Main Sauvage online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 17 november 2017

*... BEZISA ...*

*... BEZISA ...*

De Nederlandse Janneke Terlingen, moeder van 3, bedenkt en creëert samen met haar team, design speelgoed en essentials voor baby's, geïnspireerd op en door de natuur. Met de hand gemaakt van ecologische en natuurlijke materialen. Voor duurzame en eerlijke kwaliteitsproducten.

Ontdek het merk Bezisa online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Woensdag 15 november 2017

*... OOH NOO ...*

*... OOH NOO ...*

De stijlvolle collectie van Ooh Noo is ontworpen en gecreëerd in Slovenië,  met liefde en traditioneel vakmanschap wordt gestyleerd houten speelgoed gemaakt.

Ontdek het merk Ooh Noo online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Dinsdag 17 oktober 2017

*... COLLEGIEN ...* AW 17/18

*... COLLEGIEN ...* AW 17/18

Collégien, ontstaan uit een Frans familiebedrijf, maakt al kousen sinds 1930. De kniekousen en kousenbroeken van Collégien worden nog steeds in Frankrijk gemaakt. De overknee kousen en kousenbroeken zijn gemaakt uit zachte en kwaltiteitsvolle Egyptische Giza katoen en met een beetje Lycra worden ze elastisch waardoor ze heel comfortabel dragen zijn. 

Ontdek het merk Collégien online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...