Geboortelijsten

Blog

Vrijdag 20 april 2018

*... MAILEG ...*

*... MAILEG ...*

Maileg is een Deens designmerk met een unieke en authentieke collectie. De muisjes in hun slaapdoosje of reiskoffertje zijn de favoriet van jong en oud. Elk muisje heeft z'n eigen slaapdoosje incl. matras, dekentje en kussen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe muisjes, telkens in prachtige thema's, kleuren en stofjes. Stimuleert het zorgen voor en het fantasiespel van kinderen en hun (groot) ouders.

Ontdek en shop het merk Maileg nu online bij Lunabloom of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Zaterdag 31 maart 2018

*... LE PETIT GERMAIN ...* Everland - Spring Summer Collection 2018

*... LE PETIT GERMAIN ...* Everland -  Spring Summer Collection 2018

Le Petit Germain, is vooral een filosofie van kinderkleding, een ervaring van de zintuigen voor onze kinderen, de wereld ontdekken begint bij het ontdekken van je lichaam, en dat wat hem het dichtste raakt: kleding.
De collecties van het Franse merk Le Petit Germain benadrukken het comfort van het kledingstuk, de zachtheid van natuurlijke vezels, de eenvoud van gemakkelijk te dragen modellen in een rijk en intens kleurenpalet.

Ontdek en shop het merk Le Petit Germain nu online bij Lunabloom of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Maandag 26 maart 2018

*... OLLI ELLA ...* Kids bags and baskets

*... OLLI ELLA ...* Kids bags and baskets

Olli Ella is een in Londen gevestigd merk, in 2009 opgestart door de zussen Olivia en Chloe Brookman. Olli Ella-producten worden beïnvloed door spel en plezier, en de liefde van de zussen voor nuttige, tactiele ontwerpen. De Olli Ella ontwerpen worden liefdevol, ethisch en duurzaam gemaakt met natuurlijke materialen zoals rotan, zeegras en wol. Chloe en Olivia halen inspiratie uit hun kinderen en uit hun eigen jeugd. De collectie kindertassen en manden van Olli Ella is volledig uniek en wereldwijd een favoriet!

Ontdek de Luggy Basket en de Minichari Bag van het merk Olli Ella nu online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Maandag 19 maart 2018

* ... BANWOOD ...* Best First Bike for 3 Year Old

* ... BANWOOD ...* Best First Bike for 3 Year Old

Banwood is een Berlijns lifestyle-merk met een passie voor het maken van hoogwaardige fietsproducten voor kinderen. De kernwaarden liggen in veiligheid, hoge kwaliteit en tijdloos design. Banwood creëert eigentijdse ontwerpen, beïnvloed door Scandinavisch design, de sleutelwoorden zijn gedurende het creatieve proces eenvoud, minimalisme en functionaliteit. De vintage gestyleerde loopfietsen zijn ontworpen in rustieke en duurzame high-end materialen. Voorgestelde leeftijd vanaf 2,5 jaar - 5 jaar.

 
 Ontdek de First go! loopfietsjes van het merk Banwood online of kom langs in de winkel te Brugge, België.
 
 
Mail deze post naar een vriend
Donderdag 08 maart 2018

*... RYLEE AND CRU ...* SS18 SEASIDE COLLECTION

*... RYLEE AND CRU ...* SS18 SEASIDE COLLECTION

RYLEE AND CRU, een kinderlijn opgericht door illustrator Kelli Murray en geïnspireerd door haar eigen kleintjes. Rylee en Cru fuseert kunst en verbeelding , het biedt unieke en artistieke kleding aan voor de moderne kinderen. De collectie bestaat uit kwaliteitsvolle kledingstukken en zijn met de hand geverfd, waardoor ze een zachte en vintage uitstraling hebben. De modellen zijn comfortabel en de stoffen zijn zacht, waardoor het aankleden gemakkelijk is voor baby, mama en papa. Plaatselijk gemaakt in California.

Ontdek het merk Rylee and Cru online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Dinsdag 06 februari 2018

*... FUB ...* SS18 COLLECTION

*... FUB ...* SS18 COLLECTION

FUB, uit Denemarken, ontwerpt knitwear kinderkleding voor jongens en meisjes vanuit de wereld van het kind. Fub combineert tijdloos design met puur vakmanschap. En door te kiezen voor 100% organisch katoen voor de zomercollecties en het fijnste wol voor de wintercollecties gebeurt de productie met respect voor mens en natuur. De eenvoudige en unieke ontwerpen laten een eindeloze creativiteit toe.

Ontdek het merk Fub online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...