Geboortelijsten

Blog

Dinsdag 06 februari 2018

*... FUB ...* SS18 COLLECTION

*... FUB ...* SS18 COLLECTION

FUB, uit Denemarken, ontwerpt knitwear kinderkleding voor jongens en meisjes vanuit de wereld van het kind. Fub combineert tijdloos design met puur vakmanschap. En door te kiezen voor 100% organisch katoen voor de zomercollecties en het fijnste wol voor de wintercollecties gebeurt de productie met respect voor mens en natuur. De eenvoudige en unieke ontwerpen laten een eindeloze creativiteit toe.

Ontdek het merk Fub online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 02 februari 2018

*... BUHO ...* SS18 COLLECTION

*... BUHO ...* SS18 COLLECTION

Het Spaanse merk Búho van ontwerpster Inès komt uit het hippe en trendy Barcelona. Búho staat voor kleertjes met een scale aan kleuren, exclusieve prints, zachte en zorgvuldig gekozen stoffen. Kinderkleding met een nonchalante stijl voor meisjes en jongens van 3m tot 8j. De kleertjes zijn eenvoudige, maar goed doordachte ontwerpen met een warme en persoonlijke toets. Kinderen kunnen genieten van hun kleertjes met een maximum behoud van hun speelcomfort. Grote kans dat de kleertjes van Búho hun favoriete kleertjes worden. 

Ontdek het merk Búho online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Woensdag 24 januari 2018

*... LONGLIVETHEQUEEN ...* Collection SS '18

*... LONGLIVETHEQUEEN ...* Collection SS \'18

LONGLIVETHEQUEEN is een Nederlands merk dat draagcomfort, stijl en sustainability combineert in actuele collecties voor meisjes, die zijn gebaseerd op bestaande materialen. Om hun voetprint die ze achterlaten te reduceren, maakt het merk daarom in hun ontwerpen gebruik van materialen die er al zijn, zoals linten, knopen en stoffen. 

Shop new season LONGLIVETHEQUEEN kidsfashion online of kom langs in de winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Dinsdag 23 januari 2018

*... BOBO CHOSES ...* SS18 COLLECTION available now

*... BOBO CHOSES ...* SS18 COLLECTION available now

Do the clouds have the shape of things, or do things have the shape of the clouds? Where does the sun go to sleep when it gets dark? Is the butterfly a flower that's learned to fly? How many questions can you fit into a neverending summer's day? SS18 COLLECTION "NEVERENDING SUMMER" tells the story of how little Jane Morris Goodall spent the days wondering about the world around her. 

Ontdek het merk Bobo Choses online of kom langs in de winkel te Brugge, België

Mail deze post naar een vriend
Woensdag 06 december 2017

*... MERAKI MINI ...*

*... MERAKI MINI ...*
 
Celebrate baby's arrival with safe and gentle baby essentials

Meraki Mini staat voor ziel, creativiteit en liefde. Meraki Mini biedt een unieke wereld van lifestyle- en huidverzorgingsproducten voor je baby en kind, die zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Het assortiment is gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd door Scandinavische esthetiek en met liefde voor de schatkist van de natuur. Meraki Mini biedt producten met zachte, actieve en voedende ingrediënten, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd op hun kwaliteiten, gedocumenteerd effect en natuurlijke geuren. Zonder parabenen of kleurstoffen. Meraki Mini gelooft in zuivere producten en streeft ernaar om natuurlijke parfums, basisoliën en vitamines te gebruiken die biologisch zijn.

Ontdek het merk Meraki Mini online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

 

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 01 december 2017

*... AILEFO ...*

*... AILEFO ...*

Ailefo ApS werd in 2015 opgericht door de Deense Christiane Larsen. Ailefo Organic Modeling Clay bevat hoogwaardige gecertificeerde organische ingrediënten. Het is een allergievriendelijke boetseerklei zonder parfum of parabenen. Alle gebruikte producten zijn uitsluitend van ingrediënten van voedingskwaliteit. De speciaal geselecteerde biologische plantoliën maken de boetseerklei extra zacht, waardoor het zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk is om ermee te spelen en vormen te maken. De gebruikte kleuren zijn allemaal natuurlijke kleurstoffen.

Ontdek het merk Ailefo online of kom langs in de winkel in Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...