Geboortelijsten

Zomercollectie '14 INspiRaTiOn by la Giraf

Ontdek de nieuwe collectie kinder sieraden "Les beau Voyage"

Denk aan zwoele avonden, ondergaande zon, het ruisen van de zee over miljoenen schelpjes, de geur van zoet, blote voetjes op het strand en je bent in de sfeer van INspiRaTiOn by la Girafe 

Bij mooie zomerse kleertjes horen speelse sieraden van het franse merk INspiRaTiOn by la Giraf niet ontbreken. Ook deze keer heeft de ontwerpster Chrystele een assortiment leuke kindersieraden ontworpen. 

Sterretjes en vlinders

De oorbellen en armbandjes van INspiRaTiOn by la Girafe vinden kinderen super als fantasiejuweel. In de collectie vind je oorringen met sterretjes, oorringen met driehoekjes, en oorbellen met vlinders... En armbandjes of enkelbandjes met sterretjes.

De sierraden zijn gemaakt van glazen kralen, metalen sterretjes, blaadjes, vlinders en libellen. Met heel veel geduld en gevoel voor kleur worden de fantasie juweeltjes romantisch verpakt. Een mooi doosje of een uniek kaartje maakt van een elk juweeljte het perfecte cadeautje, om je lievelingsmeisje te verrassen.

De sieraden worden gemaakt in het eigen atelier van INspiRaTiOn by la Giraf en zijn dus 100% made in en afkomstig uit Frankrijk. 

De sieraden van INspiRaTiOn by la Girafe maken van kleine meisjes één voor één bijoutjes. 

Koop je sieraden online of in onze winkel te Brugge.  

oorringen voor kinderen armbandjes voor kinderen oorringen voor kinderen