Veel gestelde vragen

Home > Veel gestelde vragen > productinformatie

top

Zijn de kleuren van de producten op je scherm de echte kleuren?

Ja. De kleuren op het scherm zijn hetzelfde als de echte producten. Toch kan de kleur van de foto die je op het scherm bekijkt er een beetje anders uitzien dan het product zelf. Ieder beeldscherm heeft andere instellingen. Dus op ieder beeldscherm worden de kleuren ietsje anders afgebeeld dan op een gedrukte foto of in het echt.


top

Kan ik hulp krijgen bij mijn bestelling?

Heb je vragen of onduidelijkheden bij je bestelling? Je kan ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Telefonisch kan je dit tijdens de openingsuren van de fysieke winkel op nr 0032 50 34 75 09, mailen doe je naar info@lunabloom.be en we beantwoorden zo snel mogelijk.


top

Kan ik de producten ergens bekijken?

In onze fysieke winkel 'Lunabloom' Eekhoutstraat 17b in Brugge kun je tijdens de openingsuren altijd onze artikels bekijken. Op de site kun je zo'n  gedetailleerd mogelijk beeld en omschrijving van de artikels zien.


top

Zijn de prijzen hetzelfde in de fysieke winkel als op de online winkel?

Ja, de prijzen zijn gelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw. en zonder verzendkosten.


top

Wat als een product niet in voorraad is?

Op elke productpagina kan je zien of het product beschikbaar is. De meeste van onze producten hebben we in voorraad en kunnen we onmiddellijk naar je verzenden. Is onze voorraad tijdelijk uitgeput, dan word je per e-mail op de hoogte gebracht als het produkt weer in voorraad is. Sommige producten kan je alleen op bestelling krijgen, die hebben we dus niet op voorraad. Hou dan rekening met een langere levertijd.


top

Als je een kadootje wil schenken aan iemand.

Bij leveringsadres vul je het adres in van de gelukkige en vink je aan 'als kadootje' Het gekozen product wordt extra mooi verpakt. Je kan een persoonlijk berichtje schrijven dat dan bij het kadootje gevoegd wordt.