Geboortelijsten

Blog

Dinsdag 07 februari 2012

100% ecologische babyschoentjes

100% ecologische babyschoentjes

Omdat de ontwerpen van Easy Peasy volledig passen bij het concept van Lunabloom, hebben we ervoor gekozen om hun babyschoentjes op te nemen in ons aanbod. De slofjes zijn origineel, stijlvol en zijn eigentijds met een vleugje nostalgie.

100% natuurlijk leder
Het natuurlijke leder is bewerkt met anti-allergische ecologische verven. Het ademend vermogen van het leder beschermt de kindervoetjes.

Natuurlijke gelooid leder
Easy Peasy leder is plantaardig gelooid. Natuurlijk gelooid leder is beter voor het milieu maar ook voor het leder zelf en uiteindelijk voor de kindervoetjes.

Ecologische kleuring
De verfkleuren gebruikt voor Easy Peasy zijn gewonnen uit vruchten en bladeren. De kleuren bevatten geen giftige stoffen en zijn daarom uiterst geschikt voor babyschoentjes.

Herbruikbare verpakking
De schoentjes worden afzonderlijk verpakt in 100% eco-katoenen zakjes. De zakjes kunnen achteraf gebruikt worden om allerhande spullen in op te bergen.

Ethisch verantwoorde productie
Easy Peasy schoentjes worden gemaakt in Tunesië. De werknemers werken er in correcte werkomstandigheden. Correcte salarissen en een veilige werkomgeving.

bekijk ons aanbod

Mail deze post naar een vriend