Geboortelijsten

Blog

Dinsdag 20 oktober 2020

*... REGENLAARSJES ...* Bergstein laarsjes in natuurlijk rubber

*... REGENLAARSJES ...* Bergstein laarsjes in natuurlijk rubber

BERGSTEIN LAARSJES

Met de hand gemaakt uit natuurlijk rubber, in vele leuke kleurtjes en maten. Zit heerlijk ligt en soepel rond de voet, een musthave om te spelen in de tuin, park, bos of op het strand.

Ontdek deze praktische laarsjes bij ons op de webshop of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Maandag 05 oktober 2020

*... MONKIND ...* "Harvest" AW20 Collection

*... MONKIND ...* \

MONKIND's herfst / winter 2020 "Harvest" -collectie neemt je mee naar velden vol ondoorzichtige erfenis van de natuur. Het tijdloze en duurzame ontwerp, de structuur en de functionaliteit in combinatie met een artistiek tintje creëren een esthetische boodschap die subtiel en speels is, met behulp van een zachte, natuurlijke kleurenpalet. Dit is de onmiskenbare identiteit van het merk. Ontworpen in Berlijn, ethisch geproduceerd in Portugal.

Ontdek en bestel de nieuwe AW20 collectie van Monkind online op onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

 

Mail deze post naar een vriend
Woensdag 30 september 2020

*... EMILE ET IDA ...* Collection Automne - Hiver 2020

*... EMILE ET IDA ...* Collection Automne - Hiver 2020

"Au Clair de la Lune"

Deze winter heeft Emile et Ida hun collectie onder het maanlicht gemaakt. Ze reizen naar het land van de kinderen waar alles mogelijk is, wanneer een jas de kracht heeft om ons in Bambi te veranderen, wanneer we onze parka omkeren en we veranderen in een bruine beer of een wilde kat. Ze nemen je mee naar het land van nachten en dromen: de auto's hebben vleugels, de geesten rijden op een skateboard, de katten worden bevriend met de maan en veranderen in Shaturne.
Ze spelen van bang worden maar niet eens bang! Zelfs als er soms ... nachtmerries uit de kast komen.
Ze hebben misschien hun hoofden in de wolken, maar voor het eerst is een deel van de T-shirts, sweatshirts en pullovers gemaakt van biokatoen en gerecyclede wol.
Nee, je droomt niet!

Ontdek de nieuwe Herfst-Winter collectie van Emile et Ida online in onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 28 augustus 2020

*... HIGHLANDS ...* Buho fall winter 2020

*... HIGHLANDS ...* Buho fall winter 2020

"Highlands", Herfst - Winter collectie 2020.

Búho staat voor kleertjes met een scale aan kleuren, exclusieve prints, zachte en zorgvuldig gekozen stoffen. Kinderkleding met een nonchalante stijl.

Voor baby's en kids, jongens en meisjes. 

100% van de modellen zijn plaatselijk geproduceerd in Spanje en Portugal.

Ontdek de nieuwe collectie van Búho nu online in de webshop van Lunabloom of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 28 augustus 2020

*... FUB ...* Autumn Winter collection 2020

*... FUB ...* Autumn Winter collection 2020

De collecties van FUB bieden hedendaagse modellen voor zowel kinderen als babies in natuurlijke materialen, ontworpen met speciale aandacht voor details en fijn vakmanschap. De FUB colllectie presenteert een speelse waaier van hoog-kwaliteits breigoed in verschillende diktes en structuren met verfijnde en bedachte details.

Deze herfst/winter collection is gemaakt van 100% OEKO-TEX gecertificeerde non-mulesed merino wol en is vrij van schadelijke chemicaliën. Bij FUB wordt er enkel gewerkt met de beste materialen om duurzaamheid en perfectie te verzekeren en er wordt gestreefd om breigoed te creëren dat zal geliefd en gebruikt worden voor meerdere seizoenen. Wanneer je een FUB produkt koopt, kan je zeker zijn dat je een zuiver, hedendaags, comfortabel en langblijvend kledingstuk hebt.

Ontdek de nieuwe herfst-wintercollectie 2020 nu online op onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

Mail deze post naar een vriend
Maandag 24 augustus 2020

*... 62° NORTH ...* Minimalisma Autumn │Winter 2020

*... 62° NORTH ...* Minimalisma Autumn │Winter 2020

Geïnspireerd door de natuur, is deze herfstwintercollectie 2020 "62° North" ontworpen om de tedere kinderhuid zacht te omhullen terwijl de functionaliteit van een actief, spelend kind gerespecteerd wordt.
Premium kwaliteit merino wol overheerst de collectie in verschillende kleuren van delicaat pearl tot moss green. Daarnaast heb je de organic essentials. Kleuren reflecteren het landschap met wet moss green, calm seaweed, clay en soft morning rose gecombineerd met de meest prachtige red dat de horizon kleurt bij zonsondergang op heldere herfstdagen.

Minimalisma nodigt je uit om te vertragen en de zachte weide te voelen onder je voeten terwijl je door de 62 degrees North collection gaat.

Shop deze nieuwe collectie nu online of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...