Geboortelijsten

Blog

Donderdag 19 januari 2023

Minimalisma • The Nordic Sky Collection • SS23

Minimalisma • The Nordic Sky Collection • SS23

Minimalisma is een tijdloos merk met een Scandinavisch erfgoed. Sinds 2011 maken ze comfortabele kledingstukken voor kinderen en baby's, van premium natuurlijke materialen als zijde, organisch katoen, wol en cashmere. Zij streven ernaar hoogwaardige kleding te maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt - voor een lange tijd.

Ontdek de SS23 Collectie 'The Nordic Sky Collection' nu online of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Dinsdag 17 januari 2023

Bobo Choses • Living in a Shell • SS23

Bobo Choses • Living in a Shell • SS23

We are sensitive, caring, and shy. We are not made for the spotlight but shine under a different light. we are quiet because we are peaceful. Our eyes meet everyone else's. We like making everyone around us comfortable. We enjoy our ears, so we listen more than we talk. We like to dress up in costumes and wear masks. We prefer the sea over the city. We make the world a gentler place. We live inside our shells. Our shyness is a character trait, not a flaw.

Ontdek de SS23 collectie 'Living in a Shell' by Bobo Choses, nu online of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Zaterdag 10 december 2022

Saga Copenhagen • Duurzame producten uit Denemarken

Saga Copenhagen • Duurzame producten uit Denemarken

Saga Copenhagen is een Deens baby- en kindermerk dat duurzame producten maakt die onze jongste generatie de beste start in het leven geven.

Ontdek deze stijlvolle collectie nu online of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België

 
 
Mail deze post naar een vriend
Maandag 21 november 2022

Cink • baby - & kinderservies uit houtvezel

Cink • baby - & kinderservies uit houtvezel

Cink ontstond in een zoektocht van 3 jonge moeders naar functioneel baby- en peuterservies in eenvoudige vormen, zachte kleuren, mooi en stijlvol en passend in een volwassen interieur. Geïnspireerd op de vormen en kleuren van de vlaktes van Österlen, ontstond de bedrijfsnaam CINK, de Zweedse versie van 'cinq', het Franse woord voor vijf. 5 gender neutrale kleuren die het ecologisch eetservies van Cink typeren. Gebruik uw Cinks hoe u maar wilt! Voor uw baby, uw peuter of uw oudere kinderen, voor een picknick in het weekend of om lekker op de bank te liggen met een kopje thee en wat hapjes. Enjoy your Cinks!

Ontdek nu het fiberwood baby - en peuterservice en de siliconen bibs en placemats van het Zweedse merk Cink nu online in onze webshop, of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België.

 

Mail deze post naar een vriend
Maandag 14 november 2022

Boycott • Prentenboeken

Boycott • Prentenboeken

BOYCOTT is in 2018 opgericht door Jan en Rosa Bernhard-Popelar en geeft prentenboeken uit die onderscheidend zijn doordat zij uitzonderlijk geïllustreerd zijn, een slim concept bevatten en vooral de fantasie van de lezer weten te prikkelen. Ze besteden veel aandacht aan de uitgave. Al hun boeken zijn in Europa geprint op gecertificeerd, duurzaam papier van topkwaliteit.
Hun doel is om een divers aanbod van prentenboeken aan te bieden aan het Nederlandstalige publiek. Ze geven verschillende soorten boeken uit, zoals interactieve boeken, educatieve boeken, poëtische boeken of non-fictie boeken. Zo komen kinderen in aanraking met verschillende visuele beeldtalen en onderwerpen en zijn ze als uitgever een echte aanvulling op de kinderboekenmarkt.

Ontdek de fijne selectie boeken van Boycott nu online in onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel te Brugge, België.

 
 
Mail deze post naar een vriend
Zondag 30 oktober 2022

Little Otja

Little Otja

Little Otja, Sloveense collectie papierwaren, kinderkamerinrichting en babyproducten. Vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen en responsieve productie.

Ontdek deze stijlvolle en originele collectie van Litte Otja nu in onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Brugge, België

 
 
Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...