Geboortelijsten

Blog

Woensdag 05 november 2014

New Lookbook kinderkleding collecties herfst - winter 2014-15


Een boek vol kindermode.

Om je te inspireren bij het online kinderkleding kopen hebben we ook dit seizoen een Lookbook gemaakt boordevol ideeën. Om je te helpen de kinderkleding online te kopen hebben we verschillende kledingsetjes gepresenteerd. Vind je een kledingsetje leuk, dan klik je op het kledingstuk en je krijgt onmiddellijk een link naar de webshop om de kinderkleding meteen online te kopen, of om online te bestellen om later in de winkel af te halen.  

Kleertjes voor meisjes of jongens, wintermutsen en wantjes, schoentjes en laarsjes van verschillende merken kinderkleding worden met elkaar gecombineerd tot inspirerende, stijlvolle kledingsetjes. Al dan niet aangevuld met een leuk mode accessoires, boekentas of schoudertas.

Blader online in het Lookbook van Lunabloom en ontdek de herfst-winter collecties 14-15 van onze favoriete kledingmerken, laat je inspireren en beleef deze herfst en winter in stijl.

online magazine kinderkledij collecties AW14/15

Mail deze post naar een vriend
Donderdag 28 november 2013

Beautiful | Kerst special 2013

Christmas special magazine lunamloom

Mail deze post naar een vriend
Donderdag 19 september 2013

Lookbook met trends in de kindermode voor deze herfst- winter 13-14

Blader online in het Lookbook van Lunabloom en ontdek de herfst-winter collecties 13/14 van onze favoriete kledingmerken en laat je inspireren en beleef deze herfst en winter in stijl.

 

Trendy materialen

We zien een terugkeer van het bont in de kledinglijn en mag deze herfst en winter niet ontbreken in de garderobe van je kinderen.

Ook dit jaar is het breiwerk weer volop vertegenwoordigd in de kinderkledij. Een groeiende aandacht voor ecologische en biologische materialen, en de vraag naar duurzame materialen zit in de herfst en wintercollectie 2013 - 2014 duidelijk in de lift en we zien een stijgend gebruik van biokatoen in de kledinglijn. 

Kleurtrends in de kindermode.

Dit seizoen moeten de fluo accenten van vorige zomer plaats ruimen voor meer sobere en ingetogen kleuren. De periode van de felle retro en vintage kleuren lijkt te verminderen en heftige kleuren worden nog gebruikt maar we zien een trend naar meer gematigde en gedempte kleuren. Bottlegroen, donkerblauw, dieprood, bruin- en poedertinten, allemaal vintage kleuren uit romantische periodes. Het techno kleurengamma wordt meer en meer de rug toegekeerd en maakt plaats voor natuurlijkere tinten.  

Trends in mode-accessoires. 

Als accessoires komen de katoenen sjaals, bretels, handtasjes in soepel leder, elleboog en knielappen terug. De kinderen mogen er dit jaar best wat stijlvol en ouderwets uitzien. En om naar een feestje te gaan mogen kinderen zicht best weer optutten. 

Mail deze post naar een vriend
Donderdag 27 juni 2013

TWEEDE AFPRIJZING | Solden Zomer 2013

Lunabloom geeft bij de tweede afprijzing een korting van -40% op de lente-zomer collecties van de kledingmerken Aymara, Bobo Choses, Kik-kid, Kidscase, Emile et Ida, tapete en Imps&Elfs

Een handig overzicht van de solden bij Lunabloom vind je in ons online magazine.

summer sale 2013 - 40%

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 30 november 2012

Online magazine 'Beautiful 6' van Lunabloom

 

om dit magazine te bekijken heb je flashplayer nodig, heb je die nog niet dan kun je hem hier downloaden.

bekijken met een  

Mail deze post naar een vriend
Vrijdag 28 september 2012

Beautiful | herfst-winter 2012

Laat je inspireren door al het moois in de herfst-winter 2012 editie van het online magazine 'Beautiful' van Lunabloom.

Als je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief, dan ontvang je als eerste de nieuwe edities van 'Beautiful'

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief, doe het dan snel op de homepage

bekijken met een  

Mail deze post naar een vriend

Oudere blogberichten...