Geboortelijsten

Blog

Woensdag 11 december 2013

Babymooning: Romantiek tijdens de zwangerschap.

babymooning toekomstige ouders


Heel wat koppels die een kindje verwachten hebben heel wat op hun programma staan, geboortelijst, geboortekaartjes, kinderkamer in orde brengen en de hoogoplopende verwachtingen van familie brengen heel wat onzekerheid en stress met zich mee. 

Daarom plannen steeds meer koppels nog vóór de geboorte van hun kindje een romantisch uitstapje met z’n twee. Om zo nog eens samen in alle rust van elkaar te kunnen genieten en zich voor te bereiden op dé grote verandering in hun leven. 

Het ideaal en welverdiend geschenk voor toekomstige ouders. 

Lunabloom biedt met de Babymoon arrangementen bonnen de mogelijkheid om toekomstige ouders te verwennen. Alle 14 arrangementen zijn met zorg samengesteld. Massages en verwennerijen voor de zwangere vrouw en heerlijke wellness momenten voor de partner, of samen genieten van luxe en rust.

Ruime keuze uit 14 exclusieve babymoon arrangementen zowel in Nederland als in België. Overnachten in een trendy chique hotel of in romantische luxe verblijven, in kastelen of manoirs. Heerlijk vertoeven in de natuur of gezellig kuieren in een stad. 

Hoe werkt een babymoon arrangementen bonbabymooning-bon

babymooning toekomstige ouders

babymooning arrangement

 

Mail deze post naar een vriend