Geboortelijsten

Blog

Dinsdag 28 oktober 2014

Babyschoenen en sloefjes van Mon Petit Chausson


Babyschoentjes met een jarenlange traditie

Mon Petit Chausson is een merk dat is ontstaan uit het merk Le Petit Fils du Cordonnier, een gerenomeerde Franse fabrikant van babyschoentjes. De bezieler van het hedendaagse schoenmerk Mon Petit Chausson is Damien Humeau. Hij is de jongste uit een 4 generaties tellende familie van schoenmakers van babyschoentjes. De eerste Humeau schoenmaker begon in 1892 waardoor de babyschoentjes zijn gebaseerd op de jarenlange traditie van vakmanschap en geeft de garantie van kwaliteit. 

Eerlijke en comfortabele babyschoentjes

Het design, ontwerp en de fabricage van de babyschoentjes gebeuren allemaal in Frankrijk, volledig volgens de Europese veiligheidsnormen. Alle fases van het productieproces, van ontwerp, patroon maken, snijden, naaien tot afwerking van de schoentjes gebeuren in Franse ateliers. Met respect voor mens en natuur en vooral voor de veiliigheid voor de babyvoetjes. 

Originele en unieke babyschoentjes

Deze originele en unieke collectie maakt combineert een jarenlange schoenmakers traditie met de hedendaagse trends van comfortabele babyschoentjes voor kleine babyvoetjes. 

Babyschoentjes als geboortegeschenk

De babyschoentje zijn het perfect als geboortegeschenkje, doopgeschenkje of voor onder de Kerst. Of omdat je enkel het beste wenst voor je baby. 

ontdek onze collectie van Mon Petit Chausson

 

Babyschoentjes worden gemaakt volgens traditionele
vakmanschap in Franse ateliers

Le Petit Fils Cordonnier

Le Petit Fils du Cordonnier

Le Petit Fils Cordonnier

Le Petit Fils Cordonnier

Mail deze post naar een vriend