Geboortelijsten

Blog

Vrijdag 16 januari 2015

Babyslofjes die je moet hebben!

Trots presenteren we je de eerste levering nieuwe babyslofjes van Easy Peasy

Niets is schattiger dan de eerste schoentjes kopen voor je baby. En de nieuwe leren babyslofjes van Easy Peasy zijn opnieuw onweerstaanbaar, want in de selectie die Lunabloom gemaakt heeft vind je de meest trendy luxe lijn van Easy Peasy. 

Nieuwe kleuren en trends

In de lente en zomercollectie van 2015 komen vooral de kleuren caramel en pasteltinten voor, opvallend zijn de stijlvolle glitter kleuren. Ook het favoriete babyslofje met het egeltje heeft een nieuwe kleur gekregen. We zorgen er voor dat de schoentjes altijd perfect kunnen gecombineerd worden met de babykleertjes uit ons aanbod

Kies voor kwaliteitsvolle babyslofjes.

Bij het kopen van baby schoentjes is de kwaliteit van groot belang. Daarom kiezen wij om de leren babyslofjes van Easy Peasy in onze collectie op te nemen. 

De leren babyslofjes van Easy Peasy zijn gemaakt van 100% ecologisch leder, onmiskenbaar de beste kwaliteit voor babyvoetjes.

Hoe kun je best babyschoenen online kopen.

Als je babyschoenen online koopt dan meet je eerst de lengte van je baby’s voetje. Raadpleeg daarna de speciale maattabel babyschoenen om de juiste maat.

 

schoentjes baby easy peasy

schoentjes baby easy peasy

leren babyslofjes van easy peasy babyschoenen online kopen
easy peasy babyslogjes leer easy peasy lederen babyshoentjes
Mail deze post naar een vriend