Geboortelijsten

Blog

Woensdag 25 maart 2015

Kinderspeeltafel en kinderstoel van Oeuf NYC


Nieuw in de collectie van Oeuf NYC en nu al online te bestellen bij Lunabloom. 

Knutselprojecten, verjaardagsfeestjes en vieruurtjes zijn voor een kind altijd nog leuker als ze op kindermaat voorzien zijn. 

Design kinderspeeltafel met bijhorende stoelen

Het sobere en innovatieve design van deze kinderspeeltafel en de bijhorende kinderstoelen zijn een stijlvolle toevoeging in het interieur van een kinderdagverblijf, speelkamer of wachtzaal. 

De kinderspeeltafel is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. De kindertafel kreeg een eenvoudig te reinigen tafelblad gemaakt uit laminaat.

Op de rugleuning van de kinderstoelen staan oortjes, je kan kiezen tussen konijn oortjes of beer oortjes.
De stoeltje zijn er in twee uitvoeringen, berk en walnoot.

Tijdloos design 

Oeuf NYC heeft ondertussen een sterke reputatie in het gebruikt van gebogen mulitplex in Baltische berk. Het gebruikt van multiplex berkenhout geeft de kindermeubelen van Oeuf NYC een mooi en modern en tijdloze uitstraling, dat jaren meegaat. Maar kinderen zullen vooral oog hebben voor de schattige bunny- en beer oortjes van de kinderstoeltjes. 

Kinderstoelen die je kan personaliseren 

Met de speciaal ontworpen stickers kunnen de kinderen elk kinderstoeltje personaliseren, zo creëert elk kind zijn eigen persoonlijke stoel. De stickers kunnen gemakkelijk verwijderd worden en hergebruikt worden op een muur, de tafel of waar dan ook. Deze stickers zijn afzonderlijk te koop. 

Design, kwaliteit en duurzaamheid

Deze meubelen van Oeuf NYC zijn in Europa gemaakt uit multiplex van hoogwaardig Baltisch berk. Alle uitvoeringen zijn niet giftig, op waterbasis en vrij van gevaarlijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. 

Perfect te gebruiken voor kinderen vanaf 18 maanden 

ONTDEK DE NIEUWE KINDERMEUBELEN

Play Table Oeuf-NYC

Play Table Oeuf-NYC

Play Table Oeuf-NYC

kinderstoelen personaliseren

Mail deze post naar een vriend