Geboortelijsten

Blog

Dinsdag 14 oktober 2014

Knuffels, speelmatten, dekentjes en babyrammelaars van Blabla Kids

Het Amerikaase merk Blabla Kids ontwerpt ook dit seizoen weer superzachte knuffels, speelmattten, rammelaars en kussen en kiest daarvoor opnieuw katoen van de beste kwaliteit. 

Schattige baby rammelaars

Wie vindt de nieuwe baby rammelaars van blabla kids nu niet cute. Gebreid met het superzacht katoen van Blabla Kids, we hebben baby rammelaars in de vorm van bloemen en knuffelrammelaars. En onze favoriete knuffel rammelaars zijn de gestreepte dogs and cats in hippe kleuren. 

Speelmat voor je baby voor uren veilig speelplezier. 

Een speelmat, speelkleed of speeltapijt, hoe je het ook noemt, je gebruikt het in je interieur. En dan mag het best wel mooi zijn. Omdat we bij Lunabloom enkel mooie en kwaltieitsvolle producten aanbieden, mocht een speelmat/speelkleed van Blablakids zeker niet ontbreken in ons assortiment. 

De leukste knuffels van Blabla Kids koop je bij Lunabloom

Lunabloom presenteert de meest recente knuffels van Blabla Kids in België. Doe een knuffel van Blabla cadeau en je hebt succes verzekerd want kinderen zijn er erg verzot op. Ze zijn zacht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Een knuffel om van te houden
Ontdek ons uitgebreid assortiment Blabla knuffels

 

rammelaars van Blabla Kids

knuffels van Blabla Kids

rammelaars van Blabla Kids

rammelaars van Blabla Kids

Mail deze post naar een vriend