Geboortelijsten

Blog

Donderdag 19 september 2013

Lookbook met trends in de kindermode voor deze herfst- winter 13-14

Blader online in het Lookbook van Lunabloom en ontdek de herfst-winter collecties 13/14 van onze favoriete kledingmerken en laat je inspireren en beleef deze herfst en winter in stijl.

 

Trendy materialen

We zien een terugkeer van het bont in de kledinglijn en mag deze herfst en winter niet ontbreken in de garderobe van je kinderen.

Ook dit jaar is het breiwerk weer volop vertegenwoordigd in de kinderkledij. Een groeiende aandacht voor ecologische en biologische materialen, en de vraag naar duurzame materialen zit in de herfst en wintercollectie 2013 - 2014 duidelijk in de lift en we zien een stijgend gebruik van biokatoen in de kledinglijn. 

Kleurtrends in de kindermode.

Dit seizoen moeten de fluo accenten van vorige zomer plaats ruimen voor meer sobere en ingetogen kleuren. De periode van de felle retro en vintage kleuren lijkt te verminderen en heftige kleuren worden nog gebruikt maar we zien een trend naar meer gematigde en gedempte kleuren. Bottlegroen, donkerblauw, dieprood, bruin- en poedertinten, allemaal vintage kleuren uit romantische periodes. Het techno kleurengamma wordt meer en meer de rug toegekeerd en maakt plaats voor natuurlijkere tinten.  

Trends in mode-accessoires. 

Als accessoires komen de katoenen sjaals, bretels, handtasjes in soepel leder, elleboog en knielappen terug. De kinderen mogen er dit jaar best wat stijlvol en ouderwets uitzien. En om naar een feestje te gaan mogen kinderen zicht best weer optutten. 

Mail deze post naar een vriend