Geboortelijsten

Blog

Vrijdag 18 september 2015

Nieuw babybedje van Oeuf NYC

Oeuf NYC lanceert het nieuwe babybedje "Elephant Crib"

De Elephant crib van Oeuf NYC is een creatie van de Spaanse designer Carlos Tiscar. De Elephant crib van Oeuf NYC is een typische combinatie van de speelse creativiteit en de innovatieve knowhow van de ontwerper.

Handig babybedje

Het wiegje of babybedje is snel en gemakkelijk in elkaar gezet. In 10 minuten staat het bedje te pronken in de nieuwe babykamer. De hoogte van de matras kan je op drie verschillende hoogtes plaatsen. Hoe snel het bedje is opgezet kun je zien op dit filmpje.

Conversion kit

Net als alle andere babybedjes van Oeuf NYC kan je de Elephant Crib omvormen tot een peuterbedje. Zodra je baby zelfstandig uit z'n bedje kan kruipen kun je het omvormen naar een peuterbedje.
De conversion kit kan je afzonderlijk kopen, dus je hoeft niet meteen alles aan te schaffen. 

Veilig en duurzaam

Het bedje is gemaakt in Europa met eco-MDF uit duurzaam beheerde bossen. Het peuterbedje draag dan ook het FSC label. Alle afwerkingen zijn niet giftig en op waterbasis en het duurzame hout zorgt voor een gezonde en veilige slaapomgeving voor je baby. Resterend hout wordt gerecycleerd en alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerd karton. 

Primeur in België.

Het nieuwe babybedje "Elephant Crib" van Oeuf NYC is eind september online te kopen op de website van Lunabloom. 

Blijf op de hoogte door ons te volgen op facebook.  

elephant crib van Oeuf NYC

elephant crib van Oeuf NYC

 

Mail deze post naar een vriend