Geboortelijsten

Blog

Donderdag 26 september 2013

Nieuw bij Ferm Living: Illustraties van Ingela P Arrhenius

Ingela P Arrhenius

Kunst en design hebben altijd het leven van Ingela P Arrhenius bepaald. Voor de start van haar carrière als illustratrice werkte ze in een reclame bureau in Stockholm. In 1992 heeft ze haar eigen zaak gestart en is ze begonnen als freelance illustrator. Door haar opdrachten voor reclamebureau's en uitgeverijen kreeg ze snel internationale faam. Haar naïve illustraties zijn geïnspireerd door de typografie, de kleuren en het retro design van de jaren '50 en '60. Haar tekeningen vinden we terug in magazine's, kinderboeken en stoffen van kinderkledij. 

Het uitgebreide portfolio van Ingela P Arrhenius

Recent ontwerpt ze ook patronen voor behangpapier, speelgoed en interieurdecoratie. Een van haar meest verdienstelijke werk was het ontwerpen van postzegels voor de Zweedse Post. Ook voor Biotherm creëerde ze een unieke en een beperkte oplage van een Kerstmis en eindejaarscollectie. 

Ingela P Arrhenius ontwerpt voor het Scandinavische merk Ferm Living

De illustraties van Ingela P Arrhenius mochten uiteindelijk ook niet ontbreken in het Scandinavische interieur design van Ferm Living. Voor Ferm Living heeft ze o.a. illustraties gemaakt voor decoratieve kussens, en (binnenkort) behang voor de kinderkamer en beddegoed zoals donsovertrekken.  Het behang van Ingela P Arrhenius is verkrijgbaar en te bestellen vanaf oktober 2013, dus nog even wachten met het inrichten van de babykamer.

Het nieuwe behang van Ferm Living met de illustraties van Ingela P Arrhenius zijn vanaf begin oktober te bestellen. Wordt fan van Lunabloom op Facebook en je weet vanaf wanneer het nieuwe behang van Ferm Living online staat.

Ingela P Arrhanius for Ferm Living

Mail deze post naar een vriend