Geboortelijsten

Blog

Maandag 06 oktober 2014

Nieuw junior peuter bedje van Oeuf NYC


Cool en stijlvol peuter bed

Wij zijn alvast fan van dit nieuwe kinderbedje van Oeuf NYC. Het bedje is al een tijdje verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar vanaf nu is het ook verkrijgbaar in België en Nederland. Door zijn strakke en eenvoudige vormgeving is dit bedje heel goed te combineren met andere meubels, en past het zowat in elk interieur. 

Nog een mooi kussentje en een prachtig donsovertrek van Ferm Living in het bedje en je hebt in een handomdraai een prachtig kinderkamertje zoals in de boekjes. In de rubriek kinderkamer vind je nog meer ideeën voor de kinderkamer, zoals behang, accessoires en trendy decoratie. 


Veilig slapen als peuter

Vanaf 2 jaar wordt je kindje zelfstandiger en wil het zelf in en uit z'n bedje kruipen. Een goede oplossing is om over te schakkelen op een junior kinderbedje. De lage hoogte van het Perch Toddler bedje van Oeuf NYC maakt het in en uitstappen eenvoudiger. Het verwijderbare paneel zorgt ervoor dat je kindje niet uit het bedje valt en biedt je peuter een veilige nacht. 


Later ombouwen tot een canape bank

Wordt je kindje rond z'n 6 jaar te groot voor het bedje, dan kun je door het paneel te verwijderen, het juniorbedje omvormen tot een gezellige canape voor in de speelkamer of kinderkamer. Of tot een leuke bank in een gezellig zithoekje in de woonkamer. 

Koop dit bedje online en betaal geen verzendkosten. 

peuterbedje

Mail deze post naar een vriend