Geboortelijsten

Blog

Vrijdag 23 januari 2015

Tinycottons, Spaans design kinderkleding uit Barcelona


Spaanse kinderkleding uit Barcelona.

Tinycottons, het Spaanse kledingmerk uit Barcelona brengt ook deze lente en zomer kinderkleding van hoge kwaliteit. Voor het tweede jaar op rij kun je bij Lunabloom terecht voor de kleertjes van Tinycottons. Wij voorzien kleertjes van maatje 6 maand tot 2 jaar

Pima katoen van hoge kwaliteit

Het gebruikte materiaal dat steeds terugkeert in de ontwerpen van Tinycottons is Pima katoen. Pima katoen is katoen van hoge kwaliteit, is heel zacht katoen. Pima katoen is heel comfortabel om te dragen. En daarom is Pima katoen zeer geliefd bij babykleding. 

Tinycottons gaat op camping

Het thema van de kinderkleding van Tinycottons voor deze zomer is de Camping. Verwijzend naar het kamperen in de jaren 80. De grafische prints op de kinderkleding verwijzen dan ook naar voorwerpen en activiteiten uit het campingleven. T-shirts baby en kinderen met grafische tekeningen van klapstoeltjes en babydekentjes met pictogrammen van zwemmers, verwijzende naar het zwembad op de camping. 

Ook schattige kruippakjes voor baby’s werden voorzien van de verfijnde illustraties. 

De kleuren wit en roze domineren deze lente- zomercollectie van Tinycottons. 

Tinycottons online bestellen doe je bij Lunabloom op de webshop en Tinycottons vind je terug in de fysieke winkel Lunabloom te Brugge. 

tinycottons kinderkleding

tinycottons kinderkleding

tinycottons kinderkleding

tinycottons kinderkleding

tinycottons kinderkleding

Mail deze post naar een vriend